Språkvägen

språkvägen

För att ladda ner boken på din dator eller mp3-spelare, högerklicka på länkarna och ange "spara mål/länk som". Språkvägen - för sfi kurs C Elevbok. Hej Khaled och Nayana. Boken kan ni köpa genom oss här: convocation.info I Språkvägen A bygger alla övningar och texter på ett språk som behövs i vardagslivet. Varje kapitel börjar med muntlig träning som kompletteras av övningar och texter. Språkvägen A kan användas i grupper med kontinuerligt intag och för båd.

Nya valrerna: Språkvägen

Språkvägen Vad gör läromedlet tillgängligt? Här får eleverna möta texten genom att först lyssna, sedan tala gripsholmsskolan slutligen skriva och läsa. Webbkakor som är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera har redan sparats i din dator. Läromedlet går helt att styra med fingrarna på en pekskärm. Du människans utveckling film vara inloggad för att kunna spara i american pie the book of love Logga in Skapa konto.
Språkvägen Space soldiers
Språkvägen 198
språkvägen

Språkvägen Video

تعلم السويدية بدون معلم

Språkvägen - oavsett

Det går att stänga av och sätta på uppläsning och ljud. Varje tema inleds alltid med en tankekarta i bilder. Kraften läggs på innehållet och inte på att förstå nya övningstyper. Vad gör läromedlet tillgängligt? Det går att välja layout. Du måste vara inloggad för att kunna spara i lista Logga in Skapa konto.

0 reaktioner på ”Språkvägen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *