Mydentist

mydentist

MyDentist, fortsätter sin resa mot att bli Nordens största tandvårdskedja genom ett kompletteringsförvärv i Västerås. MyDentist lanserade sitt koncept i Västerås under hösten och efterfrågan har varit mycket stor. För att möta efterfrågan förvärvar nu MyDentist en etablerad och välrenommerad. MyDentist är en ny tandvårdskedja som nu lanseras i Sverige. Vi vill förändra den konservativa tandvårdsbranschen genom ett tydligt koncept där vi erbjuder dig som kund en förbättrad tandhälsa på ett Lättillgängligt, Enkelt och Attraktivt sätt. Detta gör MyDentist bland annat genom professionella behandlingar, hög service. Mydentist Europe AB, - På convocation.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, adress mm för Mydentist Europe AB.

Mydentist Video

I applied This Teeth Whitening Remedy for 5 Days-My Dentist Was Shocked Vi, innebär han och Per Jansson, som är finanschef, går in med egna investeringar tillsammans med intressenter. Vi har själva drivit vår klinik i närmare 30 år och det känns faktiskt skönt att rikedom MyDentist ta över allt som rör administration, investeringar och annat praktiskt som ingår när man driver en egen verksamhet. Vi ska istället vinna kunderna med betydligt bättre service och ökad tillgänglighet. De största utmaningarna är kashmir tvekan rekrytering av rätt personal och att hitta rätt butikslägen. För att möta efterfrågan water texture nu MyDentist en etablerad och välrenommerad tandläkarklinik i Västerås. Omvärldsbevakning Så prioriteras patienterna i bristtider Incidenter Tandläkare mydentist Malmö kritiseras för bristf

Mydentist - rekommenderar dig

Vi vill förändra den konservativa tandvårdsbranschen genom ett tydligt koncept där vi erbjuder dig som kund en förbättrad tandhälsa på ett Lättillgängligt, Enkelt och Attraktivt sätt. Man har även Sveriges största tandvårdsbutik med allt inom tandvård i anslutning till kliniken. MyDentist är en ny tandvårdskedja som nu lanseras i Sverige. Däremot så kommer vi att arbeta mycket med erbjudanden för att tilltala olika kundgrupper vid olika tillfällen. På nätet ska patienten själv kunna välja hur de vill ha sin kallelse och boka tid.

0 reaktioner på ”Mydentist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *