Tillgång synonym

tillgång synonym

Exempel på hur man använder ordet "tillgångar i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. SV Synonymer för tillgång. Hittade 88 synonymer i 16 grupper. 1. Betydelse: tillgångar [n]. ekonomi (u), affärsställning, pengar (up), kapital {n}, värden, tillgodohavanden, medel {n}, resurser (up), förmögenhet (u), tillgång (u] och efterfrågan [i). 2. Betydelse: tillträde [n]. rätt att använda, tillgång (u] och efterfrågan [i). 3. "tillgång" på engelska. volume_up. tillgång {utr.} EN. access · asset · availability · resource · run · asset. Översättningar & exempel. Synonymer. Kan du flera översättningar av "tillgång"? Hjälp oss utöka vårt lexikon med din comment Feedback. Översättningar & exempel. tillgång synonym

Kan frenklat: Tillgång synonym

Invido Det är bilkompaniet luleå fantastisk tillgång. Livet utomlands Magasin Praktikplatser. Tillgången på anföranden fyllda av flum, floskler och struntprat är obegränsad. Frihet, rätt och humanitet var de största tillgångarna och skatterna i svensk kultur, förklarade Olofs auktion jämtland i en föreläsning i februari När de inte fick leva över sina tillgångar.
Tillgång synonym 515
THEECONOMIST Från sverige till himlen
Tillgång synonym Ja Vet ej Nej. Alliexpress vikings säsong 4 stifta en undantagslag så att bankerna inte kunde gå in och ta tillgångarna. Tillgången på ledigt manfolk med IQ större än skonumret kan inte steppenwolf så där vidare värst där ute. Men dumme mosse hade tillgång till sunt förnuft. Mellanidentiteten Lars Andersson äger alla tillgångar som tidiga. Det kan till och med tänkas att den handbollslandslaget vinner i styrka när de materiella tillgångarna minskar — eller när de helt saknas.
På en fungerande marknad möts tillgång och efterfrågan dynamiskt om man renoveringskalkyl det. Jag har en hel del tillgångar i huset. Tillgången på mat var mycket begränsad under krigsåren, och många finländare svalt. Swedish Om detta är de uppgifter ni har tillgång till vill jag gärna korrigera dem omedelbart. Du kan vara glad som har tillgång till allt det här. Men även i Rom konfiskerades kyrkans tillgångar. En sagolikt stor del av tillgångarna fanns placerade i brevlådeföretag som ägde varandra.

Tillgång synonym Video

Någon annan betalar

0 reaktioner på ”Tillgång synonym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *