Khao lak

khao lak

Khao Lak är en flera kilometer lång strand strax norr om Phuket, perfekt för alla familjer. Boka din resa till Khao Lak (Phuket) i Thailand hos Ving. Våra resor till Khao Lak tar dig till regnskog, milslånga stränder och genuint byliv. Här kan du göra utflykter till unika dyk- och snorklingsplatser. Res till Khao Lak i Thailand. Detta nationalparksområde erbjuder bland annat sköna och avkopplande dagar vid stranden och god mat på de lokala restaurangerna.

Khao lak - man talar

Men återuppbyggnaden har gått snabbt. Khao Lak har i flera år varit ett av de mest populära resmålen i Thailand och många reser hit på chartersemester. Orten har dock snabbt återhämtat sig, även om minnena förstås finns kvar. På fredagskvällarna är det ofta matcher i nationalsporten thaiboxning i Khao Lak. Turister i Thailand straffas för avklädda selfies. Norr om den ligger kilometer efter kilometer av breda sandstränder: khao lak

Khao lak - dags att

Simmar i sötvatten till ropande gibboner. Den långa sandstranden ligger mycket vackert med en djungelklädd bergskedja bakom sig. I Bang Niang finns en mysig lokal restaurang som heter Khau Niaw som serverar prisvärd mat från norra Thailand. Enkla bambubungalower med myggnät och madrass på golvet. Ta dig runt Det bästa sättet är att ta en songthaew, en liten minibuss med flak eller en taxi. En grupp dykare fick till exempel information om jordskalvet och kunde av det tecken de såg i vattnet, stora vattenvirvlar, ovanligt starka strömmar etcetera, sluta sig till att en tsunami var antågande. Elisabeth Montgomery Läs fler krönikor av Elisabeth Montgomery. Priset varierar beroende på hur många beställa nytt bankid swedbank är i bilen. Här 15000 sek to eur solstolsuthyrarna och strandförsäljarna med sin frånvaro. Solnedgång vid Palm Andaman. Bra restau-rang som cykeltjuven ljuvlig paneng curry. Vagabonds guide till Khao Lak, Thailand. Räkna med att starta vid sjutiden på morgonen. Sanden är finkornig och mjuk, vågorna rullar sakta in över den långgrunda botten.

0 reaktioner på ”Khao lak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *